Τρίτη 19 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Παράταση ή φινάλε για ΠΑΟ

Ευρισκόμενος πλέον με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο ήττες στη Βιτόρια, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται σήμερα στο ΟΑΚΑ με τη Λαμποράλ (21.15, Νοvasports 2) στον τρίτο και κρισιμότερο αγώνα της σειράς για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Με τη Λαμποράλ να προηγείται με 2-0 νίκες, για τους «πράσινους» η επικράτηση αποτελεί μονόδρομο σήμερα προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης ζωντανές στέλνοντας τη σειρά σε 4ο παιχνίδι και πάλι στο ΟΑΚΑ (την ερχόμενη Πέμπτη αν χρειαστεί). Αντίθετα, με ήττα η ελληνική ομάδα λέει «αντίο» στα όνειρα για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βερολίνου. Παρά τη δυσμενή παράδοση για τις ομάδες που βρίσκονται στο 0-2 (καμία δεν γύρισε τη σειρά από το 2009 οπότε καθιερώθηκαν οι 3 νίκες), στο «τριφύλλι» πιστεύουν στην αλλαγή των δεδομένων.

Με την ψυχολογία να είναι κάπως καλύτερη από τη δεύτερη εμφάνιση στην Ισπανία, όταν και πάλεψε το παιχνίδι χάνοντας στην παράταση (82-78), στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν σήμερα να αποφύγουν τα λάθη, τις βιαστικές επιλογές, τα αμυντικά προβλήματα των δύο πρώτων αναμετρήσεων, που έφεραν τις ήττες.

Μιλώντας για την αναμέτρηση ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, τόνισε πως πρέπει οι παίκτες του σήμερα να παλέψουν ακόμη περισσότερο απ' ό,τι στο δεύτερο παιχνίδι και δήλωσε αισιόδοξος για την εμφάνιση της ομάδας. Παράλληλα, επισήμανε πως στο μυαλό όλων είναι το σημερινό παιχνίδι και όχι το να ισοφαρίσουν τη σειρά.

Στην άλλη πλευρά, η Λαμποράλ ήρθε στην Αθήνα με τον αέρα που της δίνει το 2-0 στις νίκες, αλλά και με τους Χάγκα (απών από το δεύτερο παιχνίδι) και Κόζερ (απών από τα δύο πρώτα παιχνίδια) στην αποστολή να δίνουν περισσότερες λύσεις πλέον στον τεχνικό της, Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

  • Σήμερα επίσης θα γίνουν και τα παιχνίδια: Μπαρτσελόνα - Λοκομοτίβ Κουμπάν (1-1 νίκες - 21.45 ΕΡΤ1), Ρεάλ Μαδρίτης - Φενερμπαχτσέ (0-2 νίκες - 21.45 Νovasports1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ