Τετάρτη 20 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις και οι πρωτοβουλίες του ΕΣΥΝ με μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς για το ζήτημα της τοξικοεξάρτησης.

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις γι' αυτή τη βδομάδα είναι:

  • Σήμερα, Τετάρτη, στις 6.30 το απόγευμα εκδήλωση σε συνεργασία με την Ενωση Γονέων Μοσχάτου - Ταύρου με θέμα «Η τοξικοεξάρτηση στη νεαρή ηλικία», στο Δημαρχείο του Ταύρου. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, κοινωνιολόγος, Γραμματέας του ΕΣΥΝ.
  • Σήμερα, Τετάρτη, στις 8 το βράδυ, εκδήλωση του Παραρτήματος Βοιωτίας του ΕΣΥΝ με θέμα «Σκληρά - μαλακά ναρκωτικά. Μύθοι και πραγματικότητα», στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Θα μιλήσει η Μαρίνα Τσίγκα, εκπαιδευτικός, πρόεδρος του ΕΣΥΝ.
  • Αύριο, Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, εκδήλωση με το Σύλλογο Γονέων Λυκείου Καρέα με θέμα «Το κοινωνικό φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης» στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Θα μιλήσει ο Βασίλης Καλύβας, πρόεδρος του Παραρτήματος Καισαριανής - Βύρωνα του ΕΣΥΝ.
  • Το Σάββατο 23 Απρίλη το Παράρτημα Θρακομακεδόνων - Αχαρνών του ΕΣΥΝ διοργανώνει θεατρική παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής σε συνεργασία με τη Λαϊκή Επιτροπή Κορυδαλλού, με τα μονόπρακτα του Αντον Τσέχοφ «Αρκούδα» & «Πρόταση γάμου». Η θεατρική παράσταση θα ανέβει στις 7 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ