Κυριακή 24 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πρόκληση η αναγόρευση του ΝΑΤΟ σε παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Σε σχόλιό του, για την επίσκεψη του γγ του ΝΑΤΟ και τη συνάντησή του με τον Αλ. Τσίπρα, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζει:

«Την ίδια στιγμή που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι η ΝΑΤΟική παρουσία στο Αιγαίο εντάσσεται στο πλαίσιο των εξελίξεων στην περιοχή και στον ανταγωνισμό του με τη Ρωσία, γεγονός που ομολόγησε και ο ίδιος ο γγ του ΝΑΤΟ, αποτελεί πρόκληση ο πρωθυπουργός να αναγορεύει το ΝΑΤΟ των πολέμων και των επεμβάσεων σε παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή.

Τα συγχαρητήρια του γγ του ΝΑΤΟ προς τον κ. Τσίπρα μαρτυρούν πόσο επικίνδυνη είναι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, γιατί στην πράξη αποδεικνύεται ότι προωθείται βαθύτερη ενσωμάτωση και εμπλοκή της Ελλάδας σ' αυτούς τους ανταγωνισμούς, τους πολέμους και τις επεμβάσεις, που διογκώνουν και το μεταναστευτικό - προσφυγικό πρόβλημα.

Απόδειξη αποτελεί και το ότι η κυβέρνηση, για την υλοποίηση των ΝΑΤΟικών σχεδίων στην περιοχή, το γύρο επιθέσεων στο Ιράκ και τη Λιβύη, θέτει στη διάθεση των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ τη βάση της Σούδας, τα ΝΑΤΟικά στρατηγεία και υποδομές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ