Παρασκευή 29 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΓΓΛΙΑ
Κομβική στροφή για τίτλο

Στην πλέον κομβική του στροφή φθάνει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με τη διεξαγωγή της 35ης αγωνιστικής, ενώ υπολείπονται άλλες 3. Μάλιστα, όσον αφορά τη μάχη του τίτλου το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο σημαντικά παιχνίδια για τους δύο βασικούς διεκδικητές, τα αποτελέσματα των οποίων ίσως και να ξεκαθαρίσουν κατά πολύ το τοπίο. Η πρωτοπόρος και ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Λέστερ, μετά την... αυτοκτονία, την περασμένη Δευτέρα, της Τότεναμ κόντρα στη Στόουκ (1-1), χρειάζεται τρεις βαθμούς για να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Οι «αλεπούδες» αυτή την αγωνιστική θα έχουν δύσκολο έργο αφού θα κοντραριστούν εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία καίγεται για τους βαθμούς. Και αυτό γιατί οι «μπέμπηδες» δεν έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ από την άλλη θέλουν να διατηρηθούν μέχρι το φινάλε στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την ψυχολογία αρκετά πεσμένη αλλά την πίστη να εξαντλήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες για τίτλο έχει, η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο ντέρμπι του Λονδίνου την Τσέλσι, η οποία θέλει να ανέβει περισσότερο βαθμολογικά προκειμένου να σώσει τα προσχήματα στη χειρότερη αγωνιστική χρονιά της τα τελευταία χρόνια.

Στη μάχη της ουράς η τριάδα των Σάντερλαντ, Νόριτς, Νιούκαστλ παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά για να αποφύγουν τις δύο εκ των τριών θέσεων υποβιβασμού (η Αστον Βίλα έχει ήδη υποβιβαστεί). Και οι τρεις όμως έχουν δύσκολο έργο αφού θα αγωνιστούν εκτός έδρας.

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: (17.00) Εβερτον - Μπόρνμουθ, Νιούκαστλ - Κρίσταλ Πάλας, Στόουκ - Σάντερλαντ, Γουέστ Μπρόμιτς - Γουέστ Χαμ, (19.30) Αρσεναλ - Νόριτς. ΚΥΡΙΑΚΗ: (14.00) Σουόνσι - Λίβερπουλ, (16.05) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ, (18.30) Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι. ΔΕΥΤΕΡΑ: (22.00) Τσέλσι - Τότεναμ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ