Κυριακή 29 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
4η Διεθνής Εκθεση Αυτοκινήτου

Νωρίτερα απ' ό,τι τις τρεις προηγούμενες φορές, στις 20 Οκτώβρη δηλαδή, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της στον Εκθεσιακό Χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η 4η Διεθνής Εκθεση Αυτοκινήτου.

Οι προετοιμασίες έχουν αποκτήσει πυρετώδεις ρυθμούς παρ' όλο το καλοκαίρι και ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων έχει αναλάβει πρωτοβουλίες και έχει προβεί σε προωθητικές ενέργειες για την επιτυχία της Εκθεσης. Η προσδοκία είναι η 4η Διεθνής Εκθεση Αυτοκινήτου να είναι η καλύτερη όλων των εποχών και η προσέλευση του κόσμου να ξεπεράσει τους 250.000 επισκέπτες που είναι και το ρεκόρ που είχε επιτευχθεί το 1999. Η σημασία της έκθεσης φαίνεται πως έχει γίνει συνείδηση σχεδόν σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου, κάτι που θα βοηθήσει να δούμε πολλά νέα μοντέλα απ' όλο το φάσμα των εταιριών. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα συμμετέχουν σχεδόν όλες οι εταιρίες που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα:

ALFA ROMEO, ASTON MARTIN, AUDI, BENTLEY, BMW, CADILLAC, CHEVROLET, CHRYSLER, JEEP, CITROEN, DAEWOO, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HUMMER, HYUNDAI, ISUZU, JAGUAR, KIA, LADA, LAMBORGHINI, MAZDA, MERCEDES, MG, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEOGEOT, RENAULT, ROLLS - ROYCE, ROVER, SAAB, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ