Κυριακή 22 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καμία ανοχή, καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική!

Με σύνθημα «Καμία ανοχή - Καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική. Υπάρχει άλλος δρόμος: Λαϊκή συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία», η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ αναπτύσσει μια πολύμορφη πολιτική δραστηριότητα στους εργασιακούς χώρους και στις γειτονιές όλων των δήμων της Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται για τις επόμενες μέρες οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

-- Σήμερα, Κυριακή, στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στο Ιλιον, στο καφενείο «Μπούκα» (Αιακού 230), θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Δευτέρα, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Μοσχάτο, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

-- Την Τετάρτη 25/5, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων (παλιό Νεκροταφείο) θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Την Τετάρτη 25/5, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Χαϊδάρι, στο θεατράκι στο Αίθριο, θα μιλήσει ο Βασίλης Βούλγαρης, Γραμματέας της ΤΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών.

-- Την Παρασκευή 27/5, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Αγία Βαρβάρα του Αιγάλεω, στην πλατεία 19ης Μάη, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Το Σάββατο 28/5, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο, στο θεατράκι του σταθμού ΗΣΑΠ, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ.

Αλλες δραστηριότητες:

-- Αύριο, Δευτέρα, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Καλλιτεχνών διοργανώνει στο Στέκι Νεολαίας & Πολιτισμού της ΚΝΕ (Τροίας 36) παρουσίαση του βιβλίου «Ευρωκομμουνισμός: Θεωρία και στρατηγική υπέρ του κεφαλαίου». Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Την Τρίτη 24/5, στις 8 π.μ., σε συγκέντρωση στο Νομισματοκοπείο θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ