Σάββατο 4 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Δυνατό τεστ με Αυστραλία

Το πρώτο από τα δύο τεστ που έχει να πραγματοποιήσει κόντρα στην Αυστραλία δίνει σήμερα (13.00 ώρα Ελλάδας) η Εθνική ανδρών στη Μελβούρνη με αντίπαλο την Εθνική της χώρας. Τα δύο παιχνίδια αποτελούν μια ευκαιρία για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίκαελ Σκίμπε, προκειμένου να βγάλει χωρίς ιδιαίτερη πίεση χρόνου κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Αλλωστε, ουσιαστικά στην επόμενη συνάντηση των διεθνών στα τέλη καλοκαιριού τα πράγματα θα έχουν αλλάξει κατά πολύ αφού, ως γνωστόν, το Σεπτέμβρη ξεκινούν τα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2018. Αλλωστε, κάτι αντίστοιχο παραδέχθηκε και ο Γερμανός προπονητής της Εθνικής αφού αναφερόμενος στα παιχνίδια με τους Αυστραλούς εστίασε στην πολυτέλεια που παρέχεται αυτή τη στιγμή ώστε να χρησιμοποιηθούν αρκετοί παίκτες και να δοκιμαστούν διάφορα σχήματα. Μάλιστα, γι' αυτό τον λόγο όταν ρωτήθηκε σχετικά δεν χαρακτήρισε μειονέκτημα την απουσία παικτών που θεωρούνται βασικοί αφού, όπως είπε, υπάρχουν στην αποστολή 22 παίκτες και είναι ευκαιρία να δοκιμαστούν όλοι.

Ο ίδιος χαρακτήρισε δύσκολα τεστ τις αναμετρήσεις με τα «Καγκουρό» χαρακτηρίζοντάς τους δυνατό και αξιόμαχο σύνολο και θυμίζοντας την πολύ καλή εικόνα που έδειξαν πρόσφατα στο φιλικό με την Αγγλία.

Στην άλλη πλευρά, ο τεχνικός της Εθνικής Αυστραλίας, Αγγελος Ποστέκογλου, έκανε λόγο και αυτός για τη δυνατότητα που δίνεται μέσω των αγώνων για δοκιμές στην ομάδα του, ενώ μιλώντας για την Ελλάδα την χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο. Μάλιστα, όπως είπε, μετά τις τελευταίες αλλαγές η ελληνική ομάδα εμφανίζεται πιο επιθετική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ