Σάββατο 4 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Εδεσε» Φορτούνη και Μπουχαλάκη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στον Ολυμπιακό θα ανήκουν μέχρι και το 2020 οι Κώστας Φορτούνης και Ανδρέας Μπουχαλάκης, καθώς επεκτάθηκε η συνεργασία τους. Η είδηση γνωστοποιήθηκε επίσημα από ανθρώπους της ΠΑΕ στο περιθώριο της χτεσινής παρουσίασης των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν, όπου διευκρινίστηκε πως και οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει το προηγούμενο διάστημα και απέμεναν μόνο τα τυπικά.

ΠΑΟΚ: Στις 22 Ιούνη θα αρχίσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, όπως ανακοινώθηκε επίσημα χτες από την ΠΑΕ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ομάδα θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 4 Ιούλη, οπότε θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία. Σημειώνεται πως οι επίσημες υποχρεώσεις του «Δικεφάλου» ξεκινούν στα τέλη Ιούλη (27/7) με τη συμμετοχή στο τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΕΚ: Μέχρι αργά χτες το απόγευμα (την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) συνεχίζονταν οι συζητήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Γάλλο τεχνικό Φιλίπ Μοντανιέ, με σκοπό να επιτευχθεί συμφωνία και να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Αν και τις προηγούμενες μέρες η συμφωνία θεωρούνταν δεδομένη, εντούτοις χτεσινές πληροφορίες ήθελαν να υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα, στο πρώτο μέρος των συζητήσεων χτες δεν υπήρξε συμφωνία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ