Τρίτη 7 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Ζητείται βελτίωση

Με το πρώτο τεστ κόντρα στην Αυστραλία να θεωρείται αποτυχημένο, όχι τόσο λόγω της ήττας με 1-0 αλλά λόγω της γενικότερης εικόνας της, η Εθνική ανδρών ετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό παιχνίδι σήμερα με τον ίδιο αντίπαλο, στο πλαίσιο της παρουσίας της στη χώρα των καγκουρό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη στις 13.00 ώρα Ελλάδας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, ευελπιστεί σε καλύτερη εικόνα των παικτών απ' αυτή στον πρώτο αγώνα, όπου φανέρωσαν αρκετές αδυναμίες. Οι Αυστραλοί που ήταν καλύτεροι από τους διεθνείς μας πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ του Λέκι στις καθυστερήσεις.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Γκέρια, Μίλιγκαν (83' Ιρβιν), Ντέγιενεκ, Κρουζ (60' Λέκι), Μόουι (61' Ρόγκιτς), Σμιθ (82' Γκέρσμπαχ), Τζέντινακ, Μπερνς (72' Οικονομίδης), Σένσμπουρι, Γιάννου (72' Κέιχιλ).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης (15' Καπίνο), Οικονόμου, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Γιαννιώτας (73' Αραβίδης), Χριστοδουλόπουλος (46' Μπακασέτας), Σάμαρης (56' Ταχτσίδης), Βέλλιος, Διαμαντάκος (46' Χολέμπας).

  • Νοκ άουτ από την προετοιμασία της Εθνικής τέθηκε ο Ορέστης Καρνέζης μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο φιλικό που του απέφερε κάκωση στους κοιλιακούς. Ο Σκίμπε κάλεσε στη θέση του τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Βασίλη Μπάρκα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ