Σάββατο 28 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Ηρθε ο Μπορέλι

Στη χώρα μας βρίσκεται από χτες ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων. Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι, που αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Ακράτητου, δήλωσε πως είναι χαρούμενος που γύρισε στη χώρα μας, ενώ τόνισε πως δεν τον ενοχλεί που θα αγωνιστεί σε μια ομάδα που δεν έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Η επίσημη παρουσίαση του παίκτη θα γίνει από τη διοίκηση του Ακράτητου τη Δευτέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργεντίνος θα αγωνιστεί για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν. Τέλος, σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας των Ανω Λιοσίων, σήμερα αναμένεται να έρθει ο Ιταλός Λέο που θα αγωνιστεί για ένα χρόνο δανεικός από τη Λέτσε.

  • Ναυάγησε τελικά η μεταγραφή του Δημήτρη Ιωάννου στον Ηρακλή. Ο παίκτης δεν έφτασε τελικά στη συμφωνία με τον «Γηραιό», καθώς όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του συλλόγου, ο Ελληνας ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής απορρίφθηκε καθώς υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.
  • Στον Αρη ολοκληρώθηκε το σίριαλ της μεταγραφής του Ιρανίλντο με την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος θα αγωνιστεί ως δανεικός τα επόμενα δύο χρόνια και το κόστος της μετακίνησής του θα στοιχίσει περίπου 800 εκατομμύρια δραχμές. Πάντως, πέντε παίκτες των «κιτρίνων» συγκροτούν τη μαύρη λίστα του τεχνικού του συλλόγου, Ανρί Μισέλ. Οι παίκτες που δε συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Γάλλου είναι οι Μπα, Ναγκόλι, Αγαθοκλέους, Μάρκος και Καραηλιόπουλος. Οσον αφορά στη μετακίνηση του Δέντσα από τον Πανσερραϊκό, δε θα πραγματοποιηθεί, καθώς την τελευταία στιγμή οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ