Παρασκευή 10 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
42ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Από σήμερα το διήμερο των Οργανώσεων ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας

Δίπλα από το Φάρο, στις 7.30 μ.μ., οι εκδηλώσεις. Αύριο θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Με σύνθημα «Αγώνας, Γνώση, Τόλμη, Αντοχή "Να προχωράς κι εσύ καθώς προβαίνει μπρος η Ιστορία!" (Ναζίμ Χικμέτ)», το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» έχει ξεκινήσει το καλοκαιρινό του ταξίδι, με τις εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ από πανεπιστήμια και ΤΕΙ σε διάφορες πόλεις να κάνουν την αρχή.

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, γίνεται το διήμερο Φεστιβάλ των Οργανώσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ στην Πάτρα, που φιλοξενείται στο χώρο δίπλα από το Φάρο. Εκθέσεις, αφιερώματα, πλούσιο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα και τις δυο μέρες περιλαμβάνονται στο Φεστιβάλ. Αύριο Σάββατο θα γίνει συζήτηση με θέμα «Οι φοιτητές απαντούν. Ερευνα, Ανάπτυξη, Καινοτομία: Για επιχειρηματική εκμετάλλευση ή αξιοποίησή τους προς όφελος του λαού;», με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ σήμερα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα η μεγάλη συναυλία με τους: Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, Μανώλη Φάμελλο.

Η σκυτάλη σε Αθήνα και άλλες πόλεις

Την επόμενη βδομάδα η σκυτάλη περνάει στην Αθήνα, όπου στις 17 και 18 Ιούνη θα γίνουν τα Φεστιβάλ των Οργανώσεων ΑΕΙ Αττικής και ΤΕΙ Αττικής της ΚΝΕ. Το Φεστιβάλ των ΑΕΙ Αττικής θα γίνει στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ούλοφ Πάλμε 2, Ζωγράφου), όπου την Παρασκευή 17 Ιούνη θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το Φεστιβάλ των ΤΕΙ Αττικής θα γίνει στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω. Το Σάββατο 18 Ιούνη θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Αναλυτικά, το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα δημοσιευτεί στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη».

Στις 16 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί, επίσης, στα Γιάννενα το Φεστιβάλ Εργατικού Τομέα και στην Κοζάνη το Φεστιβάλ στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Στις 17 Ιούνη στο Βόλο το Φεστιβάλ των ΑΕΙ και στα Γιάννενα το Φεστιβάλ των Οργανώσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ