Σάββατο 11 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Φεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στη Λάρισα

Φοιτητές και σπουδαστές του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Θεσσαλίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ - ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ και πήραν μέρος στη φεστιβαλική εκδήλωση που οργάνωσε προχτές το βράδυ στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, με σύνθημα «Ελάτε να συζητήσουμε για το αν μπορεί ο κόσμος να αλλάξει».

Στην ομιλία του στην εκδήλωση ο Π. Κοδέλλας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ, επισήμανε ότι «κάθε νέος και νέα από λαϊκή οικογένεια έχει συμφέρον σήμερα από την πρόταση του ΚΚΕ, έχει συμφέρον να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, να παλέψει και να οργανωθεί στη ΚΝΕ, παλεύοντας για την οριστική κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, παλεύοντας για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό». Και κάλεσε να συμμετάσχει σ' αυτόν τον αγώνα κάθε φοιτητή και σπουδαστή που βλέπει τις σπουδές του να υποβαθμίζονται συνεχώς, την οικογένειά του να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα, το πτυχίο του να είναι διαβατήριο για την ανεργία, κάθε έναν που προβληματίζεται και πιστεύει ότι κάτι πρέπει να γίνει.

Οι νέοι, αλλά και οι μεγαλύτεροι που συμμετείχαν στην εκδήλωση, γλέντησαν με τη μουσική από τα συγκροτήματα «Luminosity» και «Εναλλάξ», ενώ πολλοί ήταν που επισκέφτηκαν το χώρο όπου λειτούργησε βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ