Κυριακή 12 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ηταν, είναι και θα είναι δίπλα τους οι κομμουνιστές

Από πρόσφατη περιοδεία της ΤΟ Εύβοιας του ΚΚΕ στη Ριτσώνα
Από πρόσφατη περιοδεία της ΤΟ Εύβοιας του ΚΚΕ στη Ριτσώνα
Από την πρώτη στιγμή της εγκατάστασης των προσφύγων και μεταναστών στο Κέντρο Φιλοξενίας της Ριτσώνας βρέθηκαν οι κομμουνιστές. Με καθημερινή παρουσία στο χώρο, μέλη του ΚΚΕ προσπαθούν να τους βοηθήσουν σε μικρές και μεγάλες ανάγκες, αλλά και να τους ενημερώσουν σχετικά με το φλέγον - γι' αυτούς - ζήτημα, της συνέχισης του ταξιδιού τους. Ανάμεσα σε αυτά, οι παραδόσεις ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας.

Παράλληλα, είναι συνεχείς οι εξορμήσεις της Τομεακής Οργάνωσης του ΚΚΕ, που, με φυλλάδια στα αγγλικά και αραβικά, ενημερώνουν για τις θέσεις του Κόμματος, σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα και την αντιμετώπισή του.

Ακόμα, το ΚΚΕ κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες και μετανάστες στη Ριτσώνα, ζητώντας να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας τους από τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν εκεί, αλλά και «να ανατραπούν οι αποφάσεις που εγκλωβίζουν πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα και να διευκολυνθεί η ασφαλής μετακίνησή τους στις χώρες τελικού προορισμού τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ