Κυριακή 12 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καμία ανοχή, καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική!

Με σύνθημα «Καμία ανοχή - Καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική. Υπάρχει άλλος δρόμος: Λαϊκή Συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία», τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται οι παρακάτω συγκεντρώσεις και περιοδείες:

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, στο Β2 ΚΑΠΗ, στον Προφήτη Ηλία (Κιλκίς 2 και Σφακίων 10), θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Ν. Ιωνία, στο Παναιτώλιο, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον, στην πλατεία Αγ. Φανουρίου, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στο Ν. Κόσμο, στην πλατεία Περιβολάκι (Φραντζή & Θαρύπου) θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., στο Γαλάτσι, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Βεΐκου & Γαλατσίου), θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τρίτη 14/6

-- Στις 8.30 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου και Ελευσίνας.

-- Στις 9 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Περιστέρι, στην πλατεία Λόφου, θα μιλήσει ο Φίλιππος Φλουσκούνης, μέλος ΠΕ Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ καλεί στον πεζόδρομο Παπανικολή (απέναντι από πλατεία Φρεαττύδας). Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ