Τρίτη 14 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

«ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ»: Με δύο 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς του Ιδρύματος «Παιδική Στέγη» τις κινητοποιήσεις τους για την καταβολή των δεδουλευμένων 8 μηνών που τους οφείλει η διοίκηση του Ιδρύματος. Σήμερα, στις 10 π.μ., θα γίνει συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας.

ΥΓΕΙΑ: Σε συγκέντρωση έξω από την πύλη του πρώην Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» καλούν οι Λαϊκές Επιτροπές Αιγάλεω - Χαϊδαρίου και μαζικοί φορείς της Αγίας Βαρβάρας την Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. Θυμίζουμε πως το νοσοκομείο έχει κλείσει, το ελάχιστο προσωπικό του μεταφέρθηκε σε άλλα νοσοκομεία και σήμερα λειτουργούν υποβαθμισμένα εξωτερικά ιατρεία με ορισμένες ειδικότητες και μεγάλη ταλαιπωρία για τους ασθενείς.

ΣΤΑΣΥ: Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ (ΗΣΑΠ - Μετρό - Τραμ), ενάντια στην ένταξη της ΣΤΑΣΥ στο αποκαλούμενο Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας και για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Το πρόγραμμα των στάσεων εργασίας τις επόμενες μέρες είναι το εξής: Αύριο, Τετάρτη 15 Ιούνη, από 9 μ.μ. έως λήξη βάρδιας. Παρασκευή 17 Ιούνη, από 12 μ. έως 5 μ.μ.

«ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»: Εκλογές θα γίνουν, αύριο, Τετάρτη και, μεθαύριο, Πέμπτη, στο Σωματείο του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Η «Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση» (ΕΣΑΚ) - στηρίζεται από το ΠΑΜΕ - καλεί τους εργαζόμενους να ψηφίσουν μαζικά το ψηφοδέλτιό της.

«ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ»: Απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκίνησαν από χτες οι εργαζόμενοι στα «Κλωστήρια Θράκης» στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, που παραμένουν απλήρωτοι τουλάχιστον 3 μήνες. Η Γραμματεία Ροδόπης του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τον αγώνα τους.

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ: Τις παραβιάσεις των θεσπισμένων ωραρίων ανάπαυσης των ναυτικών από την κοινοπραξία ΝΕΚ, στην πορθμειακή γραμμή Θάσου - Κεραμωτής, καταγγέλλει το Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Καβάλας. Να παρέμβει το αρμόδιο υπουργείο απαιτούν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και ΠΕΕΜΑΓΕΝ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ