Τετάρτη 22 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΕΙ ΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ
Μπροστά στο μεγάλο καθήκον που υπαγορεύει η εποχή μας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε έξω από το κτίριο της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την περασμένη Παρασκευή, η φεστιβαλική εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ.

Στην ομιλία του, ο Κώστας Αγγελίνας, Γραμματέας του ΤΣ ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ, ανάμεσα στ' άλλα, κάλεσε κάθε νέο που τα όνειρα και οι ελπίδες του δεν χωράνε στο σάπιο κόσμο του καπιταλιστικού συστήματος, «να αφουγκράζεται τον παλμό της Ιστορίας, να ακολουθεί το βηματισμό της. Οχι σαν απλός παρατηρητής ή σαν συνοδοιπόρος, αλλά με τη ματιά στραμμένη στο πιο όμορφο και πιο μεγάλο καθήκον που μας υπαγορεύει η εποχή μας, το καθήκον της επαναστατικής αλλαγής της κοινωνίας, της πάλης για την ανατροπή του καπιταλισμού, για την οικοδόμηση της νέας κοινωνίας, του σοσιαλισμού - κομμουνισμού».

Η αυλαία του Φεστιβάλ άνοιξε με βιντεοπροβολή για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, ενώ μετά την ομιλία ακολούθησε λαϊκό γλέντι από κομπανία της ΚΝΕ και cocktail party.

Στο χώρο υπήρχε έκθεση αφιερωμένη στον ΔΣΕ και τη σημερινή ανάγκη ανασύνταξης του κινήματος, ενώ λειτούργησε βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ