Παρασκευή 24 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά
  • Σήμερα, στις 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης της θέσης του ΚΚΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Νωρίτερα, στις 6 μ.μ., ο Ν. Σοφιανός θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ - ΚΥΤΤΑΡΟ στη Σπερχόγεια.
  • Αύριο, Σάββατο, στην Πάτρα, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου, η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ πραγματοποιεί ομιλία - συζήτηση με την Λούλα Καρατζά, επικεφαλής του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ. Οι Οργανώσεις Αχαΐας της ΚΝΕ διοργανώνουν, παράλληλα, αθλητικές δραστηριότητες, συναυλία με νεανικά συγκροτήματα και παιχνίδι ερωτήσεων quizdom, ενώ στις 26/6 στην Κεφαλονιά, στην πλατεία Ληξουρίου, διοργανώνουν εκδήλωση με ομιλία και αθλητικές δραστηριότητες.
  • Η Οργάνωση Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ διοργανώνει, την Κυριακή 26 Ιούνη, τουρνουά ποδοσφαίρου και πινγκ πονγκ στα Δειλινά στο Ηράκλειο (6 μ.μ.). Θα παρουσιαστούν οι απαντήσεις από ερωτηματολόγιο που διακινεί η Οργάνωση για το φαινόμενο των ναρκωτικών. Στις 27/6 τουρνουά beach volley στην παραλία του Ρεθύμνου (7.30 μ.μ.). Στις 28/6 τουρνουά ποδοσφαίρου και beach volley στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά (6 μ.μ). Θα ακολουθήσουν συζήτηση και βιντεοπροβολή.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ παρουσιάζει την έκδοση του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του Κόμματος «Ζωή ολόκληρη - όχι με δόσεις» τη Δευτέρα 27 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Νέας Κίου. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 28 Ιούνη στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο 9,84 στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός). Τις θέσεις του ΚΚΕ για τα ναρκωτικά θα παρουσιάσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Για την προσέγγιση του φαινομένου στις μαθητικές ηλικίες θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ