Τρίτη 28 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ 2-1
Πρόκρι-σον

Η πρωτάρα στη διοργάνωση Ισλανδία, οι ...ψαράδες κατά μια άλλη εκδοχή ή, σε μια άλλη, η ομάδα όπου όλων των παικτών της αποστολής τα επίθετα καταλήγουν σε ...σον, έγραψε χτες τη σπουδαιότερη έκπληξη της διοργάνωσης και μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του θεσμού.

Επικράτησε με 2-1 της Αγγλίας και μάλιστα με ανατροπή φιγουράροντας πλέον στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, την ώρα που για μια ακόμη φορά τα όνειρα διάκρισης των Αγγλων τελειώνουν πρόωρα. Η Ισλανδία, αν και νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ από το εύστοχο πέναλτι του Ρόυνεϊ (5'), ανέκαμψε άμεσα, και μέσα σε ένα 12λεπτο άλλαξε τα δεδομένα με τα τέρματα των Ρ. Σίγκουρντσον (6`), Σίγκτορσον (18'). Απέναντι στους αντιπάλους τους, που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν, οι Ισλανδοί, με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη μέχρι τέλους (χάνοντας μάλιστα και κάποιες ευκαιρίες).

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Ντάιερ (46' Γούλσιρ), Αλι, Ρούνεϊ (87' Ράσφορντ), Στάριτζ, Στέρλινγκ (60' Βάρντι), Κέιν.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σάιβαρσον, Αρνασον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον (76' Μπιάναρσον), Σκούλασον, Γκούναρσον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον, Μπιάρνασον, Μπέντβαρσον (88' Τραούσταρσον), Σίγκτορσον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ