Τετάρτη 6 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Σφραγίζει πρωτιά η Εθνική

Μετά τη... φουριόζα πρεμιέρα κόντρα στο Ιράν και το χτεσινό ρεπό, η Εθνική ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα το Μεξικό (19.00 EΡΤ/ΟΤΕSports) για τη 2η αγωνιστική του ομίλου της στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο. Μετά τη νίκη των Μεξικανών χτες επί του Ιράν με 75 - 70, ουσιαστικά το σημερινό παιχνίδι είναι το ντέρμπι για την πρώτη θέση στον όμιλο ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν προκριθεί (το Ιράν με 2 ήττες αποκλείστηκε).

Στόχος της ελληνικής ομάδας είναι να διπλασιάσει τις επιτυχίες, κατακτώντας την πρώτη θέση που θεωρητικά θα της επιφέρει καλύτερο σταύρωμα (με το δεύτερο του άλλου ομίλου) στα ημιτελικά της Παρασκευής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, που έδειξε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας κόντρα στο Ιράν τόνισε πως περιμένει σήμερα να δει βελτίωση σε ορισμένα σημεία, ενώ συνέστησε προσοχή στο Μεξικό που, όπως είπε, αποτελεί δύσκολο και επικίνδυνο αντίπαλο.

  • Για τον όμιλο της Εθνικής, ρεπό έχει σήμερα το Ιράν, για τον άλλον όμιλο θα γίνει το παιχνίδι Κροατία - Τυνησία (22.00 ΕΡΤ/ΟΤΕSports).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ