Τρίτη 12 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δωρεάν προβολές στην «Αιολία» της Καισαριανής

Eurokinissi

Και φέτος το καλοκαίρι συνεχίζονται οι προβολές με δωρεάν είσοδο από Δευτέρα έως Πέμπτη, του θερινού κινηματογράφου «Αιολία», του Δήμου Καισαριανής, που λειτουργεί στην καρδιά του άλσους στο Σκοπευτήριο.

Οπως σημειώνεται, «πέρυσι το καλοκαίρι, συναισθανόμενοι την ανάγκη των κατοίκων της Καισαριανής για μια ανάσα πολιτισμού και ξεκούρασης, αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε το "cine Αιολία" με δωρεάν είσοδο από Δευτέρα έως Πέμπτη, προβάλλοντας ταυτόχρονα επιλεγμένες ταινίες. Αυτό μας το εγχείρημα βρήκε τεράστια ανταπόκριση, όχι μόνο από τους κατοίκους της Καισαριανής, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Πάνω από 400 άτομα κάθε βράδυ παρακολουθούσαν τις ταινίες στο "cine Αιολία", ξεπερνώντας κάθε προσδοκία! Ο θεσμός αυτός συνεχίζεται και φέτος».

Σήμερα, Τρίτη 12 Ιούλη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την προβολή της αριστουργηματικής ταινίας «Νονός» του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Παίζουν: Μάρλον Μπράντο, Αλ Πατσίνο, Τζέιμς Κάαν.

Αύριο, Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Ιούλη, προβάλλεται το κλασικό θρίλερ του Αλφρεντ Χίτσκοκ «39 σκαλοπάτια». Παίζουν: Ρόμπερτ Ντόνατ, Μάντλιν Κάρολ.

Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ