Πέμπτη 14 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Εκδηλώσεις για γονείς και μαθητές

Δεύτερη μέρα σήμερα για το διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ενωση Γονέων Μαθητών του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, με σύνθημα «Μαθητές - Γονείς εν δράσει»...

Οι εκδηλώσεις γίνονται στο πάρκο Γεωργιάδη, από τις 6 μ.μ. Σήμερα το θέμα είναι «Το "νέο σχολείο" και η προοπτική των αποφοίτων του. Πώς προετοιμάζονται τα παιδιά μας για την επαγγελματική τους ζωή» και σχετική ομιλία θα κάνει η πρόεδρος της Ενωσης, Κατερίνα Μουράκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα εικαστικές δημιουργίες με τα παιδιά από την εικαστικό Τόνια Γκλεζάκου, μαθητικό μουσικό συγκρότημα του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου, τραγούδια από τη χορωδία του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Ροδαυγή», σκετς «Μάθημα ιστορίας» του Νίκου Πατεράκη, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Δημήτρη Γληνού, βίντεο με δράσεις σχολείων και μαθητικά κρητικά μουσικά συγκροτήματα.

Στο χώρο των εκδηλώσεων λειτουργούν παιδότοπος, χώροι για γκράφιτι, σκάκι, πινγκ - πονγκ, στέκια φορέων και αναψυκτήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ