Πέμπτη 14 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Κουρασμένη και «προβληματική»

Με πίεση και άγχος έβγαλε η ΑΕΚ το προχτεσινό φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, από το ανακάτεμα της «τράπουλας» σε ό,τι αφορά τις θέσεις, φέρεται να είδε πολλά από τα αγωνιστικά προβλήματα της κυπελλούχου «Ενωσης» και πλέον η ενίσχυση στρέφεται κυρίως στην επιθετική γραμμή. Φυσικά το κατά πόσο γίνεται να υπάρξει σωστός μετεγγραφικός σχεδιασμός με το... άδειασμα της ΠΑΕ στον ίδιο της τον τεχνικό διευθυντή, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, θα το δείξει η ιστορία. Σημειώνουμε πως ο τεχνικός διευθυντής ανέφερε στα ΜΜΕ πως η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Μαρουάν Σαμάκ και αμέσως μετά η ΠΑΕ το διέψευσε.

Σε ό,τι αφορά τον φιλικό αγώνα, οι «κιτρινόμαυροι» με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους έδειξαν κουρασμένοι και ασυντόνιστοι, και χρειάστηκαν το γκολ του Λαμπρόπουλου στο 88' προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Στις καθυστερήσεις, ο Πέκχαρτ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του καθώς ο Τσοχ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε. Ντεμπούτο με την «Ενωση» έκαναν οι Βασίλης Μπάρκας και Τάσος Μπακασέτας.

  • Σήμερα, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Πόγκον στο τέταρτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας (18.00 NOVA), ομάδα που πέρσι τερμάτισε στην 6η θέση του πολωνικού πρωταθλήματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ