Πέμπτη 14 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Ξεκινά το ευρωπαϊκό ταξίδι

Αναλογές πανηγυρικές στιγμές θέλουν να ζήσουν σήμερα οι παίκτες της γιαννώτικης ομάδας

Eurokinissi

Αναλογές πανηγυρικές στιγμές θέλουν να ζήσουν σήμερα οι παίκτες της γιαννώτικης ομάδας
Με στόχο τη συνέχεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού του, αυτού του Europa League, ξεκινά σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννενα (21.00 NOVA). Απέναντί του η νορβηγική Οντ Γκρένλαντ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς το πρωτάθλημά της είναι σε πλήρη εξέλιξη (15η αγωνιστική) και η αντίπαλος του ΠΑΣ στον β' προκριματικό γύρο βρίσκεται στην 2η θέση με 33 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από την πρώτη Ρόζενμποργκ.

Αυτή την ιδιαιτερότητα επεσήμανε και ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης, που χαρακτήρισε - όπως ήταν φυσικό - φαβορί τους Νορβηγούς κατά τη καθιερωμένη πριν τον αγώνα συνέντευξη Τύπου. «Η συμμετοχή στο Europa League είναι σπουδαίο γεγονός για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ, για τον κόσμο της πόλης και ολόκληρης της Ηπείρου. Είναι μεγάλη χαρά για μας που συμμετέχουμε σ' αυτήν τη διοργάνωση. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα καλά οργανωμένη, που είναι δεύτερη στο πρωτάθλημά της. Αυτή είναι η μία πλευρά. Από εκεί και πέρα έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στους παίκτες μας. Αποτελεί επιπλέον πρόκληση για μας ότι παίζουμε με καλή ομάδα. Πιστεύουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Οντ για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τα παιχνίδια τα βλέπουμε βήμα-βήμα. Ξέρω ότι θα γεμίσει το γήπεδο και το γεγονός αυτό μας δίνει χαρά και δύναμη» επεσήμανε ο Ελληνας προπονητής.

Παράλληλα, σημείωσε πως «η ομάδα της Νορβηγίας είναι φαβορί, έχει εμπειρία στο θεσμό, γιατί πέρυσι αποκλείστηκε πριν τους ομίλους, έχουν ρυθμό, έχει αγώνες, αλλά να ξέρετε τη θεωρία δεν την ακολουθεί πάντα η πράξη. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Σε αυτό το παιχνίδι, στο κατάμεστο γήπεδο των «Ζωσιμάδων», ο Γ. Πετράκης θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα. Επίσημη πρώτη επίσης και για τη νέα εμφάνιση της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ