Πέμπτη 28 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ

Το απίστευτης ομορφιάς γκολ του Τζαλμά (φωτο), δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας

INTIME SPORTS

Το απίστευτης ομορφιάς γκολ του Τζαλμά (φωτο), δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας
Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο ΠΑΟΚ μετά το ισόπαλο 1-1 στην Ολλανδία με αντίπαλο τον Αγιαξ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Το γκολ που πέτυχε ο «δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, καθώς δίνει την πρόκριση για τα Play offs στους Θεσσαλονικείς σε περίπτωση λευκής ισοπαλίας στη ρεβάνς της Τούμπας, που είναι προγραμματισμένη για τις 3 Αυγούστου.

Η ελληνική ομάδα κατάφερε να σκοράρει στο 27΄ με τον Τζαλμά Κάμπος, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Λέο Μάτος κι αφού απέφυγε τον Σίλεσεν, που έκανε τραγική έξοδο, από πολύ πλάγια πλάσαρε στην άδεια εστία κι έγραψε το 1-0. Οι Ολλανδοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 58΄ όταν ο Ντόλμπεργκ νίκησε τον Γλύκο με το καλοζυγισμένο βολέ που έπιασε (1-1). Στη συνέχεια του αγώνα, ο Αγιαξ είχε μία ακόμη καλή φάση με τον σκόρερ της ισοφάρισης στο 73', αλλά από κει και πέρα δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Γλύκου.

Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος στη ρεβάνς της Τούμπας εμφανίστηκε ο προπονητής του Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος όμως υπογράμμισε ότι αντίστοιχα είναι βέβαιος πως και ο Αγιαξ θα είναι ανώτερος αγωνιστικά. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ επεσήμανε ότι όλοι στην ομάδα είναι διψασμένοι για την πρόκριση και για να δώσουν χαρά στους οπαδούς. «Ηταν το πρώτο μας επίσημο ματς. Θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό το αποτέλεσμα. Τώρα που τελείωσε 1 - 1 σίγουρα βλέπουμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Κάναμε ένα πειθαρχημένο ματς, οι παίκτες έβγαλαν ό,τι θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε απλώς το πρώτο ματς, και περιμένουμε το δεύτερο», σημείωσε και πρόσθεσε σχετικά με τη ρεβάνς πως: «Οσο και να σχεδιάζεις δεν ξέρεις εάν θα σου βγει κάτι. Γνωρίσουμε ποια ομάδα έχουμε μπροστά μας. Εχουμε 7 - 8 ημέρες για να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για το ματς αυτό. Και εμείς διψάμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ευκαιρία να μπει στους ομίλους. Εχουμε ένα ακόμη ματς. Ζητάω στήριξη, αλλά το ξέρω ότι θα την έχουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο».

(Ρεπορτάζ από το χτεσινοβραδινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Χάποελ στο αυριανό φύλλο του «Ριζοσπάστη»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ