Κυριακή 31 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Οι συζητήσεις στο 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Πέρα από το πλούσιο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, τις κεντρικές ομιλίες και τις άλλες δραστηριότητες, στο κεντρικό τριήμερο του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο Πάρκο Τρίτση θα γίνουν και μια σειρά ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Ο «Ριζοσπάστης» σήμερα δημοσιεύει τα θέματα αυτών των συζητήσεων:

  • Πέμπτη, 22 Σεπτέμβρη

Χώρος ΑΕΙ - ΤΕΙ: «Μύθοι και πραγματικότητα για το "σύγχρονο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο"».

Διεθνούπολη: «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος - προσφυγιά - δολοφονικές επιθέσεις στην Ευρώπη. Ποιος ευθύνεται; Τι πιστεύουν οι νέοι;» Παρουσίαση των αποτελεσμάτων έρευνας σε πανεπιστήμια της Αθήνας. Οι θέσεις του ΚΚΕ.

  • Παρασκευή, 23 Σεπτέμβρη

Μαθητικό Στέκι: «Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα;»

Διεθνούπολη: «Η κοινή πάλη των νέων στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή», συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ενωσης Νέων Κομμουνιστών Γιουγκοσλαβίας (Σερβία), της Κομμουνιστικής Νεολαίας Τουρκίας και της ΚΝΕ.

Λαϊκή Σκηνή: Κεντρική συζήτηση με θέμα «Τι σηματοδοτούν οι τελευταίες εξελίξεις σε ΕΕ, Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή; Ο ρόλος του εργατικού - λαϊκού κινήματος και τα καθήκοντα των κομμουνιστών».

  • Σάββατο, 24 Σεπτέμβρη

Στέκι Αθλητισμού: «Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016, μια γιορτή των μονοπωλίων». Συζήτηση με τον Γραμματέα της Ενωσης Κομμουνιστικής Νεολαίας Βραζιλίας.

Το πρόγραμμα των συζητήσεων θα εμπλουτιστεί το προσεχές διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ