Τρίτη 25 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α` ΕΘΝΙΚΗ
Χωρίς διαφοροποιήσεις

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κέρδισαν και συνεχίζουν να «μονομαχούν» για την κορυφή.

Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου και το σκηνικό διατηρείται απαράλλαχτο. Ο Ολυμπιακός παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία με τον Παναθηναϊκό να τον ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής. «Σκόνταψε» ο ΟΦΗ, συνεχίζει τη θετική πορεία του ο Ηρακλής.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν αλλά προβλημάτισαν καθώς στα τελευταία επτά λεπτά δέχτηκαν δύο γκολ. Από τα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η επανεμφάνιση του Ζλάτκο Ζάχοβιτς, που πέτυχε και το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού. Από την άλλη ο Ζουμπούλης ήταν η «χρυσή» αλλαγή του Βλάχου, αφού πέτυχε τα δύο γκολ της ακριτικής ομάδας, που δίκαια διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό δύο πέναλτι. Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα στο Στάδιο Καραϊσκάκη με 3-0, ενώ αγχωτική ήταν η επικράτηση της ΑΕΚ στα Τρίκαλα. Αφού ο διαιτητής τής αρνήθηκε δύο προφανείς περιπτώσεις πέναλτι, καταλόγισε την τρίτη (88`) και ο Τσίριτς διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Η τύχη ήταν με το μέρος του ΟΦΗ, καθώς η τελευταία φάση ήταν και καθοριστική για τον Ιωνικό. Ο Ρόμπερτς έχασε τη φάση του αγώνα και έτσι οι Κρητικοί πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο 1-1 της Νεάπολης, όπου πάντως αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να 'χαν πάρει τους τρεις βαθμούς. Χωρίς νίκη συνεχίζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά το 1-1 στην Καβάλα ήταν και πάρα πολύ για τον «δικέφαλο», καθώς οι γηπεδούχοι έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 83` «χτύπησε» ο Τζιβελέκης και έτσι ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Εθνικού Αστέρα. Πάντως οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία αν ήταν και πιο θαρραλέοι στην τελική τους προσπάθεια.

Με έξι γκολ «φιλοδώρησε» ο Αρης την Καλαμάτα με τον Λιολίδη να κάνει χατ-τρικ. Η υπεροχή των «κιτρίνων» ήταν ξεκάθαρη αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία! Ο Ηρακλής «πέρασε» και από τη Νίκαια δείχνοντας καλά στοιχεία και αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια. Αντίθετα, παράπονα έφερε η ήττα στις τάξεις των «βυσσινί». Τέλος, Πανηλειακός και Παναχαϊκή, σε ένα κακό παιχνίδι μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας στο παιχνίδι που έκλεισε τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α` Εθνικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ