Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αποχώρησε η ΑΕΚ από το Eurocup

Την αποχώρησή της από τη διοργάνωση του Eurocup της νέας σεζόν, όπου επρόκειτο να λάβει μέρος, ανακοίνωσε χτες η ΑΕΚ, ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης κόντρας μεταξύ Ευρωλίγκας και FIBA. Τα πρόσφατα δεδομένα στην εν λόγω κόντρα, που φέρνει αντιμέτωπες με την επιβολή συνεπειών από πλευράς FIBA όσες ομάδες επιλέξουν να αγωνιστούν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρωλίγκας, υποχρέωσαν τους «κιτρινόμαυρους» να αλλάξουν την απόφασή τους. Σημειώνεται πως οι συνέπειες έχουν να κάνουν από μη έκδοση δελτίων από τις εγχώριες Ομοσπονδίες μέχρι και αποβολή από το εθνικό πρωτάθλημα.

Αν και στη σχετική ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος, ωστόσο όλες οι πληροφορίες θέλουν να οδηγείται πλέον στη νεοσύστατη διοργάνωση της FIBA, το Champions League.

Στην ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ καυτηριάζει το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τον καβγά Ευρωλίγκας - FIBA, διευκρινίζει πως ουδέποτε θα ήθελε να είναι αφορμή για συνέπειες στην Εθνική ομάδα και καλεί ενόψει της νέας σεζόν τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές να τα βρουν έστω και στο παρά 1 για το καλό του ευρωπαϊκού μπάσκετ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ