Τρίτη 23 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιές

«Μάχη» με τέσσερις πυρκαγιές που ξέσπασαν χτες το μεσημέρι έδιναν οι πυροσβέστες. Συγκεκριμένα, η πιο σημαντική εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Σινά Ανατολικής Μάνης, όπου 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και οκτώ άτομα πεζοπόρο επιχειρούσαν να τη θέσουν υπό έλεγχο, έχοντας ως βοήθεια και πέντε ψεκαστικά αεροσκάφη τύπου «πεζετέλ» που πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού. Αργά το απόγευμα, ανακοινώθηκε από την Πυροσβεστική πως η πυρκαγιά ήταν σε ύφεση, όπως και εκείνη που μαινόταν σε δασική έκταση στη Μητρόπολη Καρδίτσας. Ανεξέλεγκτες ήταν οι φωτιές σε Χιονοχώρι Σερρών καθώς και σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Παλιό Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας.

Αντίθετα, σε ύφεση ήταν η πυρκαγιά στην περιοχή Πολύνερο Καβάλας, ενώ υπό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές σε Ιασμο Ροδόπης, Πολύνερο Καβάλας, Σκάνδαλο Θεσπρωτίας, Κιλελέρ Λάρισας, Τριοβάσαλο Μήλου, Κάτω Λούμα Λασιθίου Κρήτης και Πηγάδια Μεσσηνίας.

Αίσιο τέλος είχε η κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίς χτες το μεσημέρι σε δώμα διαμερίσματος πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Υψηλάντου στον Πειραιά. Στο σημείο έφτασαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα που εκκένωσαν τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Οπως ανακοινώθηκε, από τις 6 χτες το πρωί και σε 12 ώρες η Πυροσβεστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει 29 αγροτοδασικές πυρκαγιές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ