Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Επιστροφή στη δράση για τον Πάτρικ Γιανγκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μετά από 9 μήνες αποχής από την αγωνιστική δράση εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού (ρήξη χιαστών), ο Πάτρικ Γιανγκ έδωσε για πρώτη φορά το «παρών» σε προπόνηση του Ολυμπιακού, εξέλιξη η οποία φυσικά χαροποίησε ιδιαίτερα τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Γιάννη Σφαιρόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός σέντερ είχε τραυματιστεί στις 15 Νοέμβρη του 2015 στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές για την Ευρωλίγκα και μάλιστα σε ένα σημείο όπου ο παίκτης πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο ίδιος ο παίκτης, αν και παραδέχθηκε πως ακόμα δεν βρίσκεται στο απαιτούμενο επίπεδο, χαρακτήρισε σημαντική πρόοδο τη συμμετοχή του στην προπόνηση της ομάδας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με την προσθήκη του Τζέιμς Γκιστ, που επέστρεψε από τις ΗΠΑ, συνεχίζεται στο Καρπενήσι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Πλέον, αυτός που αναμένεται από τον τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη, προκειμένου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του είναι ο Αμερικανός Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του στην Κίνα.

ΑΕΚ: Ιδιαίτερα δυνατά τεστ περιλαμβάνει το πρόγραμμα των φιλικών για την ΑΕΚ στη Σλοβενία όπου βρίσκεται για προετοιμασία. Οπως ανακοινώθηκε χτες από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, την ερχόμενη βδομάδα θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τις Χίμκι (29/8), Κρκα (3/9) και Αναντολού Εφές (4/9).

ΠΑΟΚ: Στον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός του, Σούλης Μαρκόπουλος, λίγο πριν από την έναρξη της χτεσινής προπόνησης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας. Οπως είπε ο Ελληνας τεχνικός, στόχος είναι η ομάδα να παίζει καλό μπάσκετ, προσαρμοσμένο ανάλογα στο στόχο του κάθε παιχνιδιού, ενώ δήλωσε την εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό. Επίσης, τόνισε πως είναι απόλυτα θετικό ότι από τα μέσα Αυγούστου έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και μπορεί να δουλέψει με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ