Κυριακή 28 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ μας έστειλε ο δραστήριος Ομιλος Καρδίτσας (Βάλβη 24, ΤΚ 4310, τηλ. 6936-129.219), ο οποίος εκτός από το τμήμα ΣΚΑΚΙ, διατηρεί και διοργανώνει Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα τμήματα Μπριτζ και Σύγχρονο Αγωνιστικό Τάβλι.

Ο Ομιλος Καρδίτσας είναι επίσημο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και καλλιεργεί τα παραπάνω πνευματικά αθλήματα, ενώ παράλληλα εκδίδει και τρίμηνο περιοδικό με τίτλο «Βίδος... ο τρίτος κύβος».

Συντάκτες του περιοδικού είναι αναγνωρισμένοι διεθνώς παίκτες οι Χρ. Γρούτσος, Κων. Μητρέλης (Πρωταθλητές Ευρώπης 2009 και 2013 αντίστοιχα, ο ψυχίατρος και καθηγητής Μπριτζ Γ. Δημητρακόπουλος. Επίσης, έχουν τη συνεργασία με τον Πρωταθλητή και GM στο ΣΚΑΚΙ Στράτο Γρίβα!

  • ΜΕ 5 ΝΙΚΕΣ ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ ο Αλεξόπουλος Αλ. (1567 Πατρ. Συλ. Σκακιστών) κατέκτησε την 1η θέση του 1ου Ανοιχτού Καλοκαιρινού Ράπιντ που διοργάνωσε ο Σκακ. Συλ. Φαρσάλων. Συμμετείχαν 15 (10 σκακιστές και 5 σκακίστριες!) από Φάρσαλα, Πολύγυρο και Πάτρα. Στις θέσεις 2-4 Παγούνης Γ., Δερέκα Κων/να, Λουκάς Δ. Ολοι με 3,5 β. Πρώτη σκακίστρια - μετά την 3η σαν γενική βαθμολογία - η Μπανάκα Κωνσταντίνα του ΑΣΟ Πολύγυρου με 3β.
  • Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της www.chessfed.gr τον πίνακα των εθνικών βαθμών αξιολόγησης (ΕΛΟ) του β' εξαμήνου 2016, όπου για τον υπολογισμό τους έχουν συμπεριληφθεί τα τουρνουά που εστάλησαν προς αξιολόγηση στην ΕΣΟ έως και τις 30 Μάη 2016. Μπορείτε να κατεβάσετε τα ΕΛΟ σε μορφή zip, σε μορφή αρχείο excel ή με το όνομα του παίκτη ή με τον κωδικό του Συλλόγου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ