Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Σε ρυθμούς παγκοσμίου οι έφηβοι

Βουτιά... στα βαθιά θα επιχειρήσει από σήμερα η εθνική εφήβων στο πόλο, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα, το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Σεπτέμβρη. Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε με αρκετές ελπίδες για κάποια διάκριση και ως πρώτο στόχο έχει την πρόκριση στα προημιτελικά. Η Ελλάδα μετέχει στον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης με αντιπάλους το Καζακστάν, τη Ρωσία, την Κολομβία και τον Καναδά, με τον οποίον θα ανοίξει σήμερα τις υποχρεώσεις της (11.20 ώρα Ελλάδας).

Οι υπόλοιποι όμιλοι είναι: 2ος όμιλος Βραζιλία, Ιταλία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, 3ος όμιλος Αίγυπτος, Νότια Αφρική, Ισπανία, Αυστραλία, Ιαπωνία, 4ος όμιλος ΗΠΑ, Κίνα, Κροατία, Νέα Ζηλανδία, Σερβία. Στα προημιτελικά προκρίνονται απευθείας οι πρώτες των ομίλων, ενώ οι δεύτερες με τις τρίτες κάθε ομίλου δίνουν έναν επιπλέον αγώνα για να προκύψουν οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες της φάσης των προημιτελικών.

Στην ελληνική αποστολή μετέχουν οι εξής παίκτες: Μαντής, Κουρούβανης (τερματοφύλακες), Χονδροκούκης, Γαρδίκας, Γκιουβέτσης, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου, Γιαννόπουλος, Δελαγραμμάτικας, Κάκαρης, Παπασηφάκης, Γκίκας, Προσινικλής.

Μιλώντας για τη διοργάνωση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Χατζηθεοδώρου έκανε λόγο για ένα δυνατό τουρνουά, με οκτώ ομάδες να θεωρούνται, όπως είπε, φαβορί για την πρωτιά συμπεριλαμβανομένης και της εθνικής. Ο ίδιος θεωρεί ότι η ελληνική ομάδα είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αποστολή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ