Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ 2-0
Πρόκριση στα... χαλαρά

Με ...προίκα τη νίκη στην Τιφλίδα με 3-0, που του είχε ανοίξει το δρόμο, ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει και στην Τούμπα της Ντιναμό με 2-0 και να ολοκληρώσει και τυπικά την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League. Οι «ασπρόμαυροι», αν και με αλλαγές στο βασικό τους σχήμα, ήταν και πάλι καλύτεροι των παικτών της γεωργιανής ομάδας και ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο μέρος.

Προηγήθηκαν νωρίς με τον Ροντρίγκεζ (5'), έχασαν πέναλτι με τον Τζάλμα (44') και σημείωσαν το δεύτερο τέρμα με τον Τζαβέλλα (45'). Το β' μέρος ουσιαστικά αποτέλεσε τυπική διαδικασία, με τον Δικέφαλο να έχει πλήρως τον έλεγχο του αγώνα και να χάνει μερικές ευκαιρίες ακόμα για περισσότερα τέρματα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο (Βαρέλα 76'), Τζαβέλλας, Λέοβατς (Κίτσιου 65'), Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ (Μπίσεσβαρ 57'), Τζάλμα, Ροντρίγκες, Περέιρα.

Nτιναμό Τιφλίδας: Σκρίμπε, Λομπανίτζε, Αμισουλασβίλι, Ρενέ Σάντος, Σπίτσιτς, Αλβαρο, Παρουνασβίλι, Κιτεϊσβίλι (Τσαντουρισβίλι 62'), Τσιντσάντζε (Βέλεφ 74'), Παπουνασβίλι, Ντβαλισβίλι (Μικελτάτζε 77').


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ