Σάββατο 27 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Επιβλητική πρεμιέρα για τους εφήβους

Με μια επιβλητική νίκη με 27-10 επί του Καναδά για την 1η αγωνιστική του ομίλου της, άνοιξε χτες τις υποχρεώσεις της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο η εθνική εφήβων. Ετσι το ελληνικό συγκρότημα έκανε με το... «καλημέρα» το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της προκριματικής φάσης, που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά και είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας.

Εχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Νίκο Παπασηφάκη με επτά γκολ, η εθνική δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στους Καναδούς, πήρε από την αρχή τα ηνία (4-3, 10-7), ενώ ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι στην 3η περίοδο, όταν με σερί 9-3 προηγήθηκε με 19-10.

Η εθνική μετέχει στον 1ο όμιλο με αντιπάλους, εκτός του Καναδά που ήδη αντιμετώπισε, και τις Καζακστάν, Ρωσία, Κολομβία. Επόμενος αντίπαλος της εθνικής μας είναι σήμερα το βράδυ (20.40) το Καζακστάν, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με Ρωσία τη Δευτέρα 29 Αυγούστου (18.00) και Κολομβία την Τρίτη 30 Αυγούστου (10.00). Σημειώνεται πως οι πρώτες ομάδες των 4 ομίλων της προκριματικής φάσης προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά, ενώ οι δεύτερες και τρίτες θα παίξουν έναν επιπλέον αγώνα για την πρόκριση στην οκτάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ