Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Παρασκευή

-- Σε συγκέντρωση του Κόμματος, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Καθενών Εύβοιας, θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, Γραμματέας του ΣΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ και δημοτική σύμβουλος Διρφύων - Μεσσαπίων.

-- Περιοδεία στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει στις 10 π.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής.

Αύριο, Σάββατο

-- Η ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ πραγματοποιεί λαϊκό γλέντι, στην ταβέρνα «Αίγειρος» στη σκάλα Μυστεγνών. Θα έχει ζωντανή μουσική, θα κληρωθούν πλούσια δώρα και θα γίνει η κλήρωση του λαχνού που έχει κυκλοφορήσει, εδώ και αρκετό καιρό, για πενθήμερο ταξίδι στη Ρώμη.

Την Τρίτη 13/9

-- Η ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει στις 7 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος) εκδήλωση παρουσίασης της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70χρονα του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα υπάρχει βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» και έκθεση φωτογραφίας.

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι νέοι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της πάλης για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Ισχυρό ΚΚΕ και ΚΝΕ στους χώρους δουλειάς για την κατάργηση της εκμετάλλευσης για το σοσιαλισμό», διοργανώνει η ΤΟ Βιομηχανίας του ΚΚΕ και οι κλαδικές Οργανώσεις της ΚΝΕ, στις 7.30 μ.μ., στο πρώην στρατόπεδο «Π. Μελά» στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Στράτος Κουρτζανίδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ