Τετάρτη 8 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΙΔΕΙΑ
27ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Συνεχίζεται το πολύμηνο και μεγάλο ταξίδι του 27ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» και αυτή τη βδομάδα σε νησιά, αλλά και άλλες μεγάλες επαρχιακές πόλεις της χώρας. Φέτος ταξιδεύει, στέλνοντας το μήνυμα «Να αλλάξουμε τη ζωή μας αλλάζοντας τον κόσμο!». Τελευταίος «σταθμός» και για φέτος του Φεστιβάλ θα είναι η Αθήνα, όπου και θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό τετραήμερο στις 19, 20, 21 και 22 Σεπτέμβρη στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια.

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν και τις επόμενες μέρες. Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι οι εξής:

Σήμερα Τετάρτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αρτα, στην πλατεία Πέτα, στις 9 το βράδυ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα προβλήματα των νέων στην ύπαιθρο και συγχρόνως οι διέξοδοι της νεολαίας. Κεντρικός ομιλητής είναι ο Αποστόλης Τασούλας, μέλος της ΕΠ της Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Σήμερα, επίσης, εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Μεσαριά Ικαρίας και στην Αγιάσο Λέσβου.

Την Παρασκευή 10/8 εκδήλωση θα γίνει στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας, στις 9 το βράδυ και με θέμα την «παγκοσμιοποίηση». Την ίδια μέρα εκδήλωση έχει προγραμματιστεί και στην Ζαχάρω Ηλείας, στις 8.30 το βράδυ με θέμα «Η δράση της ΚΝΕ στο κίνημα της νεολαίας».

Σειρά το Σάββατο έχει η Κάλυμνος. Εκείνη τη μέρα θα ξεκινήσει και το κεντρικό διήμερο στη Ζάκυνθο. Ετσι, το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο, στην πλατεία Σολωμού στις 9 μ.μ., με θέμα «Καταδίκη των ΝΑΤΟικών επεμβάσεων στα Βαλκάνια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ