Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Νέος κύκλος κινητοποιήσεων από τους συνταξιούχους

Ανάκτηση όλων των απωλειών, ενάντια σε παλιές και νέες περικοπές στις συντάξεις, την Υγεία και την Κοινωνική Ασφάλιση, διεκδικούν οι συνταξιούχοι σε όλη τη χώρα και με τις Ομοσπονδίες και τα σωματεία τους σχεδιάζουν νέο κύκλο κινητοποιήσεων. Στην Αττική, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν σε συγκέντρωση στις 3 Οκτώβρη. Αντίστοιχα, συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις θα γίνουν, μέσα στον Οκτώβρη, σε άλλες οχτώ πόλεις της χώρας.

Για την προετοιμασία τους έχουν καθοριστεί οι παρακάτω συσκέψεις: Από τις Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, σήμερα Τρίτη, στις 11 π.μ., στο αμφιθέατρο του ΕΚΘ. Από τις συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Θεσσαλίας, αύριο Τετάρτη, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Θα παραβρεθούν ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΙΚΑ, και ο Χρήστος Κολοβός, από την Ομοσπονδία ΟΑΕΕ.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Πάτρας ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΝΑΤ και ΤΑΕ-ΟΑΕΕ, σήμερα Τρίτη, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Από το Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βύρωνα, την Πέμπτη 22/9, στις 10 π.μ., στα γραφεία του (Κορυτσάς 2 και Κωνσταντιλιέρη). Από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζακύνθου, εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 2/10, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο (Ευγενίδου 5).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ