Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
Μεγάλο το ενδιαφέρον για την κεντρική συζήτηση

Στην εξέδρα της Λαϊκής Σκηνής έγινε η κεντρική συζήτηση της δεύτερης μέρας του Φεστιβάλ, με εκατοντάδες νέους και εργαζόμενους όλων των ηλικιών να παίρνουν από νωρίς τη θέση τους για να την παρακολουθήσουν.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν «Η πορεία της ΕΕ και της ελληνικής οικονομίας μετά το Brexit και η οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης». Γύρω από τον άξονα αυτό έγιναν οι παρεμβάσεις των ομιλητών, του Μάκη Παπαδόπουλου, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνου της Ιδεολογικής Επιτροπής και του Τμήματος Οικονομίας, του Γιάννη Πρωτούλη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνου του Τμήματος για την εργατική - συνδικαλιστική δουλειά, και της Ζωής Χαχάμη, μέλους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Φώτισαν τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και άλλες χώρες της ΕΕ, την επίθεση στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα και τους στόχους της, τις αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε τμήματα της αστικής τάξης. Τόσο οι εισηγητικές παρεμβάσεις όσο και τα ερωτήματα και η συζήτηση που ακολούθησε, συνεισέφεραν σημαντικά εφόδια για την ενίσχυση των αγώνων του επόμενου διαστήματος, των αγώνων που σηκώνουν πιο ψηλά τη σημαία των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων του λαού.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ