Σάββατο 1 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ντέρμπι σε οξυμένο κλίμα

Εν μέσω όξυνσης της έντασης μεταξύ των επιχειρηματιών - ιδιοκτητών των ομάδων με αφορμή (για μια ακόμη φορά) τη διαιτησία και, ταυτόχρονα, ενός κρυφού «πολέμου» μεταξύ οπαδών με επιθέσεις σε συνδέσμους που εξελίσσεται την τελευταία περίοδο διεξάγεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Σε αυτήν δεσπόζει το αυριανό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο θεωρείται κομβικό για τους δύο αντιπάλους σε αγωνιστικό επίπεδο.

Οι δύο ήττες έχουν βαρύνει ιδιαίτερα το κλίμα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του τεχνικού της ομάδας Πάουλο Μπέντο συνεχώς να μεγαλώνει. Ετσι, η αναμέτρηση θεωρείται κρίσιμη για το μέλλον του στον Πειραιά. Για μια ακόμη φορά αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα από τον Πορτογάλο τεχνικό, με αυτή που αφορά τη θέση στο αρχικό σχήμα του Ντομίνγκες να θεωρείται η πλέον πιθανή.

Την ίδια ώρα, στην πλευρά της ΑΕΚ μπορεί το... στραβοπάτημα κόντρα στον Ηρακλή να προκάλεσε κάποιο σκεπτικισμό, ωστόσο προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και ψυχραιμία ενόψει ντέρμπι. Στόχος παραμένει η νίκη, που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή. Οι πονοκέφαλοι για τον Τιμούρ Κετσπάγια εστιάζονται στους τραυματίες Αλμέιδα, Βάργκας αλλά και σε ποια κατάσταση θα βρεθούν οι Μάνταλος (κάταγμα στη μύτη) και Χριστοδουλόπουλος (ενοχλήσεις στο μηρό).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους «πράσινους» έπειτα από την ήττα στο Βίγκο από τη Θέλτα να αναζητούν την επιστροφή στις επιτυχίες που θα τους διατηρήσει στην κορυφή αλλά και στην ηρεμία. Το νέο ξεκίνημα ψάχνουν οι Αρκάδες στο ντεμπούτο του νέου τους προπονητή, Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Στη Βέροια ο ΠΑΟΚ με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη εκτός επί της Σλόβαν και σύμμαχο την καλή παράδοση θα δοκιμαστεί με την τοπική ομάδα, που προέρχεται από σπουδαίο διπλό στη Ν. Σμύρνη (2-1 επί του Πανιωνίου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ