Σάββατο 1 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ για υπεξαίρεση και απιστία άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών εναντίον του υπευθύνου της Μασονικής Στοάς στην Αθήνα, που εδρεύει στην Αχαρνών, μετά από καταγγελία, σύμφωνα με όσα είδαν τη δημοσιότητα, μέλους της στοάς, η οποία αποδείχθηκε αληθής. Χαρακτηριστικό είναι ότι η συγκεκριμένη Στοά, παρότι διαχειριζόταν εκατομμύρια ευρώ, δεν είχε εκδώσει καν ΑΦΜ και αναγκάστηκε να δηλώσει εισοδήματα μετά τον έλεγχο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ο οποίος διεξήχθη τους τελευταίους μήνες.

ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ της Διοίκησης του Γηροκομείου Αθηνών που ελέγχεται για κακοδιαχείριση αποφάσισε ο Δήμος Αθηναίων, μετά και της άρνησή της να παρέχει στοιχεία, όπως υποχρεώνεται από απόφαση Δικαστηρίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε στη χτεσινή συνεδρίασή του το διορισμό προσωρινής διοίκησης.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ γνωστός εφοπλιστής με ένταλμα των ολλανδικών αρχών. Ο εφοπλιστής έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, αφότου επικαλέστηκε λόγους υγείας. Σύμφωνα με το ένταλμα, διώκεται για πλαστογραφία, απάτη και δόλια πτώχευση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ