Πέμπτη 6 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Συστάσεις και προειδοποιήσεις στην ΑΕΚ

Tην εκμετάλλευση της αγωνιστικής απραξίας λόγω των ερχόμενων αγώνων της εθνικής προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στην ΑΕΚ, προκειμένου αρχικά να γυρίσει η ηρεμία στην ομάδα μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και να γίνουν κάπως πιο ήρεμα οι απαραίτητες... συστάσεις. Από πλευράς διοίκησης, χτες ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα μιλώντας στους ποδοσφαιριστές. Ο Μπάγεβιτς, στην ομιλία του, έθεσε του παίκτες προ των ευθυνών τους βάζοντας και αυτούς έτσι στο κάδρο για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας (και κυρίως τα αποτελέσματα κόντρα σε Ηρακλή και Ολυμπιακό). Παράλληλα, ζήτησε ενότητα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι από δω και πέρα δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία για κανέναν. Στα αγωνιστικά ζητήματα, με ενοχλήσεις αποχώρησε από την προπόνηση χτες ο Λέσκοτ, ενώ έρχονται και τα προβλήματα τραυματισμών να προσθέσουν περισσότερο προβλήματα για τον Τιμούρ Κετσπάγια, Σιμόες και Βάργκας συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, ο Αλμέιδα ανέβασε ρυθμούς.

ΠΑΟΚ: Για το ερχόμενο διεθνές φιλικό με την Παρτιζάν Βελιγραδίου προς τιμήν του παίκτη της ομάδας Σάσα Ιλιτς που συμπληρώνει 791 συμμετοχές ετοιμάζονται στον ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό της ομάδας Ιλια Ιβιτς να προσπαθεί εν μέσω 11 απουσιών (κυρίως διεθνών παικτών) να βάλει στους ρυθμούς του φιλικού όσους έχουν απομείνει στην Ν. Μεσημβρία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κάμπος. Εξάλλου, από πλευράς διοίκησης μεταφέρθηκε το μήνυμα στους παίκτες να μην ασχολούνται με τη διαιτησία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Προβληματισμό δημιούργησε χτες στον Παναθηναϊκό η αποχώρηση από την προπόνηση του Ιμπάρμπο, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ