Τετάρτη 19 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Τέλος ο Κετσπάγια, αναλαμβάνει ο Μοράις

Η νίκη της ΑΕΚ στη Λάρισα για την 7η αγωνιστική της Super League δεν αποδείχθηκε ικανή να αλλάξει το ήδη βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών για τον τεχνικό της, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος τελικά από χτες αποτελεί παρελθόν για την Ενωση. Σε συνάντηση που είχε με τους διοικούντες την ομάδα αποφασίστηκε το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που διαφαινόταν μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και γενικότερα τις εμφανίσεις της ομάδας. Λίγο μετά τη συνάντηση ακολούθησε η επίσημη γνωστοποίηση του «διαζυγίου» από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Νέος τεχνικός της ομάδας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα είναι ο Πορτογάλος Ζοζέ Μοράις, που αποχώρησε πρόσφατα από την τουρκική Αντάλιασπορ (με φερόμενη αιτία τη διαφωνία του με τον Ετό) και ήταν σε συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους». Ο 51χρονος προπονητής έχει υπάρξει βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο σε Ιντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι. Ως πρώτου προπονητή η καριέρα του μέχρι τώρα περιλαμβάνει το πέρασμα απ' τους πάγκους μεταξύ άλλων των Σάντα Κλάρα (Πορτογαλία), Ασιρίσκα (Σουηδία), Αλ Χαμζ (Σαουδική Αραβία), Σταντ Τινισιέν (Τυνησία), Εθνικής Τυνησίας, Εσπεράνς (Τυνησία), Αλ Σαμπάμπ (Σαουδική Αραβία). Η συνεργασία θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Οσο για τον Τιμούρ Κετσπάγια, που χτες πήγε στα Σπάτα για να αποχαιρετήσει τους παίκτες της ομάδας, οι φήμες τον φέρνουν να είναι ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στην Κύπρο και την Ανόρθωση, η οποία από χτες έλυσε τη συνεργασία της με τον τεχνικό της, Αντόνιο Πούτσε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ