Παρασκευή 21 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συνεχίζονται κατά τόπους οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Συλλαλητήριο με τρακτέρ σήμερα στον Τύρναβο, την άλλη Κυριακή η πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια Λάρισας

Από τη διαμαρτυρία στην Αντιπεριφέρεια Χανίων
Από τη διαμαρτυρία στην Αντιπεριφέρεια Χανίων
Συλλαλητήριο με τρακτέρ οργανώνουν σήμερα, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, οι Αγροτικοί Σύλλογοι της περιοχής, μαζί με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας. Την άλλη Κυριακή, 30 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι, στη Νίκαια της Λάρισας, θα γίνει η μεγάλη πανελλαδική σύσκεψη που οργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων την Κυριακή, για το σχεδιασμό και την οργάνωση του πανελλαδικού συντονισμού και της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Στο μεταξύ, κινητοποίηση στα γραφεία του ΟΓΑ στο Ηράκλειο έκαναν χτες το πρωί Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι από το Ηράκλειο και τα Χανιά, διαμαρτυρόμενοι για τα φορολογικά και αντιασφαλιστικά μέτρα που τους τσακίζουν. Την κινητοποίηση οργάνωσαν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Αστερουσίων, Ηρακλείου, Αρχανών και Καζαντζάκη, η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αρκαλοχωρίου και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Είχε προηγηθεί, προχτές, παράσταση διαμαρτυρίας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων στην τοπική Αντιπεριφέρεια, ενώ σήμερα οι Αγροτικοί Σύλλογοι Αστερουσίων, Ηρακλείου, Αρχάνων, Καζαντζάκη, η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αρκαλοχωρίου και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων οργανώνουν κινητοποίηση με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στα Χανιά. Τέλος, το 1ο Ιδρυτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ) θα γίνει την Κυριακή 23 Οκτώβρη, στις 10 π.μ., στη Μεσσήνη, στο αίθριο του Δημαρχείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ