Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΣΤΑΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
Εχασε την ευκαιρία

Την ευκαιρία να κάνει από χτες σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση έχασε ο Ολυμπιακός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αστάνα στο Καζακστάν. Τα πράγματα στο 2ο όμιλο όσον αφορά τις δύο προνομιούχες θέσεις είναι ακόμα ανοιχτά, με τον Ολυμπιακό πάντως να έχει την τύχη στα χέρια του στα δύο παιχνίδια που απομένουν με Γιουνγκ Μπόις (εντός) και ΑΠΟΕΛ (εκτός).

Χτες, οι «ερυθρόλευκοι», αγωνιζόμενοι με αρκετές αλλαγές βασικών παικτών, αν και αιφνιδιάστηκαν από τους αντιπάλους τους που προηγήθηκαν νωρίς (8' Ντεσπότοβιτς), ανέκαμψαν στη συνέχεια ενώ στο β' μέρος ήταν σαφώς ανώτεροι. Με κορυφαίο τον Σεμπά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 29', ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του ίδιου παίκτη (39') και έχασε αρκετές ευκαιρίες στην επανάληψη (Μποτία, Καρντόσο, Ελιουνούσι) με κορυφαία το δοκάρι του Μάρτινς (85').

Αστάνα: Εριτς, Μαξίμοβιτς, Μουζίκοβ, Ντεσπότοβιτς (82' Κουλμπέκοβ), Σίτοβ, Μπεϊσεμπέκοβ, Τοουμάσι (94' Ναγιαριάν), Μάλι, Λογκβινένκο, Καμπανάγκα, Σόμκο.

Ολυμπιακός: Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος, Καμπιάσο (81' Ρομαό), Μπουχαλάκης, Μάρτινς (91' Ανδρούτσος), Σεμπά, Μανθάτης (64' Ελιουνούσι), Καρντόσο.

Στο άλλο ματς του ομίλου ο ΑΠΟΕΛ έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση αλλά και την πρωτιά του ομίλου επικρατώντας της Γιουνγκ Μπόις με 1-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΠΟΕΛ 9, Ολυμπιακός 7, Γιουνγκ Μπόις 4, Αστάνα 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ