Παρασκευή 17 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
27ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις

Αύριο, Σάββατο, ξεκινούν οι εκδηλώσεις του 27ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» στο Λασίθι της Κρήτης και ολοκληρώνονται με το κεντρικό φεστιβάλ στη «Λίμνη» του Αγίου Νικολάου την Κυριακή 2 του Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα, αύριο το βράδυ εκδήλωση θα γίνει στην Ιεράπετρα, η οποία είναι αφιερωμένη στην ειρήνη και στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Την Κυριακή 26 του Αυγούστου εκδήλωση θα γίνει στη Σητεία με θέμα «Αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

Επίσης, μια σειρά πλούσιων εκδηλώσεων στο πλαίσιο του 27ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» έχουν προγραμματιστεί και για τις επόμενες μέρες. Ετσι, σήμερα στην Κάλυμνο με θέμα: «Ναρκωτικά, ανεργία, Κοινωνική Ασφάλιση».

Στη Μεσσηνία θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή μια σειρά εκδηλώσεων. Ετσι, αύριο Σάββατο εκδήλωση θα γίνει στη Μονεμβασιά, στις 8.30 το βράδυ, με θέμα την «παγκοσμιοποίηση». Μεθαύριο Κυριακή, στις 8.30 το βράδυ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στου Χανδρινού με θέμα «Νέοι αγρότες».

Επίσης, αύριο Σάββατο 18 του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Κέρκυρα, στο Βαλανιό, με θέμα τον «τρομονόμο» και την Κυριακή θα γίνει εκδήλωση στις Νύμφες με θέμα τα εργασιακά.

Στη Λήμνο εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο. Επίσης, την Κυριακή 19 του Αυγούστου εκδήλωση θα γίνει στις Ράχες της Ικαρίας με θέμα την ειρήνη, ενώ τη Δευτέρα, 20 του μήνα στον Αγιο Κήρυκα με θέμα το περιβάλλον.

Στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, στο χωριό Μοίρες έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στις 21 του Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, με θέμα τα ναρκωτικά. Το ίδιο θέμα θα έχει και η προφεστιβαλική εκδήλωση που θα γίνει στις 26 του Αυγούστου στη Σητεία.

Στα Γιάννενα στις 22 του Αυγούστου η εκδήλωση θα γίνει στην Ελεούσα με θέμα «Νέοι αγρότες», στις 9 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ