Σάββατο 12 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παίρνουν θέση FIFA - UEFA

Στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας αναμένεται συνέχεια στις εξελίξεις για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς θα συνεδριάσουν η FIFA και η UEFA για το ελληνικό ζήτημα και θα ληφθούν αποφάσεις για το θέμα της διαιτησίας και της διεξαγωγής των εθνικών πρωταθλημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι την Τρίτη και στο τραπέζι θα πέσουν το θέμα της διαιτησίας, το μοντέλο της νέας ΚΕΔ, τα νέα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν αλλά και γενικότερα ζητήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στον «αέρα» οι συναντήσεις των ισχυρών

Την ίδια στιγμή, στο εσωτερικό, στον αέρα δείχνει να παραμένει η πρόθεση του επιτετραμμένου των FIFA - UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για συνάντηση με τους ισχυρούς άνδρες των λεγόμενων τεσσάρων ισχυρών του ελληνικού πρωταθλήματος, Γιάννη Αλαφούζο, Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη. Από την άλλη και ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού φέρεται να έχει στα πλάνα του μια συνάντηση με τους «τέσσερις» και μάλιστα, προκειμένου να αποφύγει απρόοπτα, προσανατολίζεται να τους δει ξεχωριστά. Σημειώνεται ότι κοινή συνάντηση επιδίωξε και ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ωστόσο αυτή ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή.

Εισαγγελική έρευνα για τα δημοσιεύματα κατά Μπίκα

Σε εφαρμογή τέθηκε ουσιαστικά απο χτες το νέο μέτρο της κυβέρνησης το οποίο αφορά την ενεργοποίηση του σημείου στο αθλητικό νόμο Κοντονή που προβλέπει κυρώσεις σε ΜΜΕ για εμπρηστικά δημοσιεύματα ή ρεπορτάζ τα οποία «συσχετίζονται με βίαια γεγονότα ή παρότρυνση και παρακίνηση σε βίαιες πράξεις», όπως ορίζεται σχετικά στη συγκεκριμένη διάταξη. Οι αθλητικοί εισαγγελείς ξεκίνησαν προκαταρκτική έρευνα για τα δημοσιεύματα από συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε βάρος του Γιώργου Μπίκα και των συνεργατών του στην ΚΕΔ, πριν την επίθεση στην οικία του παραιτηθέντος αρχιδιαιτητή και την απειλητική επίσκεψη στο σπίτι του Τσαχειλίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ