Παρασκευή 25 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

-- Εκδήλωση υποδοχής νέων μελών και γνωριμίας με την ΚΝΕ διοργανώνει σήμερα η Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ (21ου Συντάγματος 34). Θα μιλήσει ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ. Θα προβληθεί βίντεο και θα μοιραστούν αναμνηστικά στους προσκεκλημένους.

-- «Ελα να συζητήσουμε για το σχολείο και την κοινωνία που έχουμε ανάγκη» καλούν οι Μαθητικές Οργανώσεις Καλαμάτας της ΚΝΕ, που διοργανώνουν σχετική εκδήλωση αύριο Σάββατο, στις 8 μ.μ., στον πολυχώρο «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας». Θα μιλήσει η Χρ. Καροπούλου, Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

-- «Εγώ θα μείνω με τους εργάτες να τραγουδήσω...», είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που γίνεται την Κυριακή 27 Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια, Αθήνα). Πρόκειται για ένα θεατρικό αναλόγιο πλημμυρισμένο από την ποίηση του Πάμπλο Νερούδα.

-- Στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τρίτη 29 Νοέμβρη, στις 2 μ.μ. (Αίθουσα ΑΙ1), γίνεται εκδήλωση με τίτλο «Ο ρόλος της πρόληψης σήμερα στην Υγεία - Πρόνοια και η θέση του ΚΚΕ», στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων των Οργανώσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ πάνω στο αντικείμενο σπουδών τους. Θα μιλήσει ο Χρήστος Δάβουλος, στέλεχος του ΚΚΕ, ειδικευόμενος γιατρός.

-- Εκδήλωση με τίτλο «Ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, την Τετάρτη 30 Νοέμβρη, στις 12 μ., στην αίθουσα 202 στο κεντρικό κτίριο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Θα προβληθεί σχετικό βίντεο και θα γίνει παρουσίαση μιας μικρής έρευνας ανάμεσα στους σπουδαστές σχετικά με το τι φταίει για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Θα μιλήσει ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ