Τετάρτη 22 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σινεμά στην αυλή της «Διάβασης»

Σκηνή από την ταινία «Αγέλαστος Πέτρα»
Σκηνή από την ταινία «Αγέλαστος Πέτρα»
Θέλουν να μοιραστούν την αυλή τους με τους γείτονες και βρήκαν τον πιο όμορφο τρόπο: τον κινηματογράφο. Γι' αυτό και τα παιδιά από το Πολιτιστικό Στέκι του Ανοιχτού Προγράμματος «Διάβαση» του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ζήτησαν τη βοήθεια του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και του σκηνοθέτη Σταύρου Καπλανίδη, την έλαβαν και έφτιαξαν ένα πρόγραμμα προβολών ταινιών Ελλήνων σκηνοθετών, για να το απολαύσουν «μαζί με τους ανθρώπους της γειτονιάς μας και της πόλης μας», στην αυλή της Βραδινής Κοινότητας της Διάβασης (Σταυροπούλου 15, πλατεία Αμερικής).

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και θ' αρχίζουν στις 9μ.μ.. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα που επέλεξαν να μοιραστούν με τους φίλους τους και τους γείτονές τους τα παιδιά της «Διάβασης» έχει ως εξής: «Αγέλαστος πέτρα» του Φίλιππου Κουτσαφτή (5/9), «Μέχρι το πλοίο» του Αλέξη Δαμιανού (12/9), «Βαλκανιζατέρ» του Σωτήρη Γκορίτσα (19/9), «Μιρουπάφσιμ, καλή αντάμωση» των Χρήστου Βούπουρα και Γιώργου Κόρρα (26/9), «Ενας ερωδιός για τη Γερμανία» του Σταύρου Τορνέ (3/10).

Αξίζει, λοιπόν, να είστε εκεί, όχι μόνο για τις πολύ καλές ταινίες, αλλά και για τη συντροφιά, τη φιλία, την αγάπη που όλοι έχουμε ανάγκη και τα παιδιά πολύ περισσότερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ