Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»
Διεθνές Σεμινάριο στην Αθήνα για τον έναν αιώνα από την έκδοσή του

Το διοργανώνει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ

Στις 10 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα διεθνές σεμινάριο με θέμα: «Ενας αιώνας από την έκδοση του έργου του Β. Ι. Λένιν "Για το σύνθημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης"», που θα διοργανώσει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ολομέλειας των Κομμάτων της «Ευρωπαϊκής Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας».

Στο σεμινάριο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την εισηγητική ομιλία θα κάνει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ κι ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Στο σεμινάριο, που έρχεται να φωτίσει σύγχρονες, σύνθετες και σοβαρές για τους εργαζόμενους εξελίξεις, που αφορούν τα ζητήματα των διακρατικών καπιταλιστικών ενώσεων και συμφωνιών, έχουν δηλώσει συμμετοχή τα παρακάτω 20 Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα:

Κόμμα Εργασίας Αυστρίας, ΚΚ Βενεζουέλας, Νέο ΚΚ Βρετανίας, Ενοποιημένο ΚΚ Γεωργίας, ΚΚ στη Δανία, ΚΚΕ, Κόμμα Εργατών Ιρλανδίας, ΚΚ Λαών της Ισπανίας, ΚΚ Ιταλίας, Σοσιαλιστικό Κίνημα Καζακστάν, ΚΚ Εργαζομένων Λευκορωσίας, Σοσιαλιστικό Λαϊκό Μέτωπο Λιθουανίας, ΚΚ Μεξικού, ΚΚ Νορβηγίας, Ουγγρικό Εργατικό Κόμμα, Ενωση Κομμουνιστών Ουκρανίας, Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας, Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα Γιουγκοσλαβίας, ΚΚ Σουηδίας, ΚΚ Τουρκίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ