Τρίτη 6 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Ανάσα» για ΠΑΟ, ασφυξία στον ΠΑΟΚ

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, η νέα σπουδαία επιτυχία του Ατρομήτου και ένα ακόμη στραβοπάτημα της ΑΕΚ ήταν τα βασικά κομμάτια της αγωνιστικής εικόνας της 10ης αγωνιστικής στη Super League. Ωστόσο, για μια ακόμη αγωνιστική, δεν έλειψαν τα περιστατικά βίας αφού επεισόδια υπήρξαν στο Καυταντζόγλειο στο παιχνίδι Ηρακλή - ΠΑΣ Γιάννινα μεταξύ οπαδών του «Γηραιού» και αστυνομικών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός δημοσιογράφου από πέτρα στο κεφάλι.

Στο «Απ. Νικολαΐδης» το γκολ του Λουντ (69') χάρη και στο σημαντικό λάθος του πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Μπρκιτς, ήταν αυτό που έκρινε τον κατά τ' άλλα κακό από πλευράς θεάματος αγώνα. Η νίκη των «πρασίνων» στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού τους, Μαρίνου Ουζουνίδη, αποτελεί βαθμολογική και κυρίως ψυχολογική ανάσα και τους έφερε μόνους στη 2η θέση. Στον ΠΑΟΚ το ήδη βαρύ κλίμα επιδεινώθηκε περαιτέρω.

Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Ηρακλής με το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πέφτει από το 2ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Νικηφόρα συνέχισε ο Ατρόμητος που επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΛ με 2-1 συνεχίζοντας τα καλά αποτελέσματα που τον έφεραν στην πρώτη τετράδα.

Στην Κέρκυρα η ΑΕΚ για μια ακόμη φορά είχε την τύχη στα χέρια της (προηγήθηκε 1-0), ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα ανεβάζοντας απόδοση στο β' μέρος απέναντι στον Λεβαδειακό να νικήσει με 4-0, με τους φιλοξενούμενους όμως να διαμαρτύρονται (σωστά) για οφσάιντ στο πρώτο γκολ.

Αλλα αποτελέσματα: Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-1, Βέροια - Παναιτωλικός 1-1, Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 3-1.

  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 25, Παναθηναϊκός 18, ΠΑΣ Γιάννινα 17, Ατρόμητος 17, ΑΕΚ 16, Ξάνθη 16, Πανιώνιος 15, Λεβαδειακός 12, Παναιτωλικός 12, Κέρκυρα 12, ΠΑΟΚ 11, Πλατανιάς 11, Αστέρας Τρίπολης 10, Λάρισα 9, Βέροια 7, Ηρακλής 6. Σημ.: Εχουν αναβληθεί οι αγωνιστικές 1η, 2η και 11η.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ