Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Φόρτσαρε στο β' ημίχρονο ο Αρης

Σημαντική εκτός έδρας νίκη, που τον κρατάει στα ψηλά της βαθμολογίας του ομίλου του, πέτυχε χτες ο Αρης στη Δανία έναντι της Μπάκεν Μπέαρς, με 92-78, για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο FIBA Champions League. Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» έφθασαν τις 6 νίκες έναντι 3 ηττών στον μέχρι τώρα απολογισμό παραμένοντας εντός της πρώτης τετράδας.

Ενα... ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση όσον αφορά το σκοράρισμα των Κάμινγκς (19 π.), Ντραγκίσεβιτς (18 π.) και Ξανθόπουλου (12 π.) και την οργάνωση του παιχνιδιού ήταν τα βασικά στοιχεία που άνοιξαν τον δρόμο της επικράτησης για την ελληνική ομάδα.

Διαφορετικές αποστολές για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Διαφορετικές αποστολές βρίσκει η 9η αγωνιστική στους ομίλους τους δύο «Δικέφαλους» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η Ενωση θέλοντας να κρατηθεί στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου (πίσω από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας), υποδέχεται σήμερα στο ΟΑΚΑ την Σαρλερουά (21.00 Novasports 2) έχοντας το ρόλο του φαβορί. Αντίθετα στον 3ο όμιλο ο ΠΑΟΚ (19.00 ΕΡΤ3/Νοvasports 3), με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, θα δοκιμαστεί στην Τουρκία με αντίπαλο την Ουσάκ, που παίζει το τελευταίο χαρτί της για τις ελπίδες πρόκρισης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ